Uitgebreid machinepark

Uitgebreid machinepark

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Korte levertijden

Korte levertijden

Over Post Metaalbewerking B.V. in Gorinchem

Aart-Jan Post start in 2006 zijn eenmanszaak Post Metaalbewerking in Gorinchem met één hal en een jong machinepark. Tijdens de crisisjaren groeit het bedrijf door naar een volwaardig metaalbewerkingsbedrijf. Met een uitgebreid & modern machinepark, ca. 20 medewerkers en het volledige pand aan de Boezem in Gorinchem is Post Metaalbewerking B.V. dé toeleverancier voor uw eindproduct, halffabricaat of lasersnijwerk.

Post Marine Heating bestaat sinds 2013, een nuchter en innovatief familiebedrijf dat kan bouwen op meer dan veertig jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van olie gestookte verwarmingssystemen voor de plezier- en beroepsvaart. Bij Post Marine Heating hebben wij drie jaar lang het ontwerp van onze Caminus serie geperfectioneerd voordat we deze in productie namen in onze eigen fabriek in Gorinchem. We staan echter niet stil en blijven zoeken naar manieren om onze scheepsverwarming nog verder te verbeteren. Hierbij werken we nauw samen met Post Metaalbewerking B.V.

Alle metaalbewerkingen onder één dak

Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt en wij zien het als een uitdaging om dit aan u te laten zien. Onze vakmensen gaan graag met u in gesprek om uw wensen duidelijk te krijgen. Als metaalbewerkingsbedrijf kunnen wij uw staal, RVS en aluminium bewerken tot het eindproduct of halffabricaat dat u nodig heeft. U hoeft dus niet op zoek naar meerdere partijen voor de metaalbewerking van uw product, maar u heeft bij ons alles onder één dak. Dat maakt het makkelijk, overzichtelijk en voordelig.

Post Metaal _Boren_Metaalbewerking_JORD20180125-136

 

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Heeft u een idee of heeft u iets dat met spoed klaar moet zijn? Onze nuchtere en flexibele instelling zorgt ervoor dat wij alles in het werk stellen om uw idee of spoedklus uit te voeren en op tijd klaar te hebben. Bij ons geen antwoordapparaat dat laat weten dat we met lunchpauze of vakantie zijn.

Post Metaal _Lassen_Metaalbewerking_JORD20180125-116
En als wij het niet kunnen, hebben wij onze betrouwbare en vaste samenwerkingspartners waardoor alles gemaakt kan worden. Dus ook voor de volgende bewerkingen zijn wij hét metaalbewerkingsbedrijf:

  • Poedercoaten
  • Elektrolytisch verzinken en passiveren in de kleuren geel, blauw en zwart|
  • KTL (kataforese lakken)
  • Thermisch verzinken
  • Beitsen / passiveren / stralen
  • Glasparelen of keramisch parelen
  • Polijsten

 

Zit hier de service nog niet bij die u zoekt?
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.