Uitgebreid machinepark

Uitgebreid machinepark

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Korte levertijden

Korte levertijden

Ons uitgebreide machinepark voor metaalbewerking

Bent u op zoek naar een toeleverancier van lasersnijwerk, halffabricaten en/of eindproducten van staal, RVS of aluminium? Dan bent u bij Post Metaalbewerking B.V. aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid en up-to-date machinepark waarmee we zowel enkele stuks als series plaatwerk en licht constructiewerk voor u kunnen vervaardigen.

Bewerkingen als lasersnijden, knippen, kanten, boren en draaien behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden met behulp van onze lasersnijmachines, kantbanken en knipbank. Bovendien kunt u ook voor de assemblage of conservering van uw product bij ons terecht.

Laat uw metaal professioneel lasersnijden door onze nieuwe lasersnijmachine TRUMPF TruLaser 5030 fiber.

Bekijk de mogelijkheden >>
Post Metaal_Machinepark_KantbankJORD20180125-007

Laat uw metaal kanten door onze TRUMPF Trubend 5130 kantbank of Darley EHP 130 afkantpers met een ruim assortiment aan messen en matrijzen.

Bekijk de mogelijkheden >>
Post Metaal _Knippen_Plaatschaar_Metaalbewerking_JORD20180125-074_2

Met de Darley GS 3180cl plaatschaar en ons vakmanschap is uw knipwerk bij ons in goede handen. Bij ons kunt u terecht voor het knippen van staal,…

Bekijk de mogelijkheden >>

CONTACT

Heeft u alleen nog maar een idee of schets? Wij gaan graag de uitdaging aan om u de mogelijkheden van Post Metaalbewerking te laten zien.