Uitgebreid machinepark

Uitgebreid machinepark

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Korte levertijden

Korte levertijden

Assembleren: van losse onderdelen naar eindproduct

Zijn de onderdelen van uw eindproduct bewerkt en klaar om in elkaar gezet te worden? Wij beschikken over de juiste middelen om het assembleren te verzorgen.

Wat is assembleren?

Zowel complexe als eenvoudige producten van staal, RVS of aluminium ontstaan vanuit een plaat, maar daar gaat een proces aan vooraf. De onderdelen of het halffabricaat worden aan de hand van het ontwerp bewerkt door middel van bijvoorbeeld  zijn kanten, lasersnijden of knippen.

 

Post Metaal _Assembleren_Lasersnijden_Metaalbewerking_

Zijn de onderdelen van uw eindproduct bewerkt en klaar om in elkaar gezet te worden, maar heeft u hier niet de middelen en ruimte voor? Post Metaalbewerking B.V. beschikt over de juiste middelen en voldoende ruimte om het assembleren van uw product te verzorgen. Wij assembleren, oftewel monteren, de diverse onderdelen in onze werkplaats. Onze vakmensen voeren de assemblagewerkzaamheden met de grootste nauwkeurigheid uit, zodat uw product klaar is voor gebruik of klaar is om door te sturen naar uw klant.

 

Een hoogwaardig eindproduct of halffabricaat

Van veiligheidsdeuren tot ketels tot kleine onderdelen, wij assembleren uw eindproduct of halffabricaat zowel met als zonder metaalbewerking. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw product. Na assemblage leveren wij dit bij u af of wij transporteren het naar de door u gewenste locatie.

Heeft u al een ontwerp liggen, maar twijfelt u nog over de mogelijkheden? Wij sparren graag met u om tot een hoogwaardig product te komen.