Uitgebreid machinepark

Uitgebreid machinepark

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Korte levertijden

Korte levertijden

Het lasersnijden van staal, RVS en aluminium

Wij beschikken over een TRUMPF TruLaser 5030 fiber 10kW. Met deze machine lasersnijden wij plaatwerk van verschillend formaat en dikte.

Wat is lasersnijden?

Het halffabricaat of eindproduct van metaal dat u nodig heeft, heeft een complexe vorm. Deze moet zo nauwkeurig mogelijk gesneden worden. Lasersnijden is dan de techniek waarbij staal, RVS en aluminium in hoge snelheid in de perfecte vorm wordt gesneden. Post Metaalbewerking B.V. heeft verschillende lasersnijmachines ter beschikking en het plaatmateriaal dat u nodig heeft voor klein en groot lasersnijwerk.

 

Onze lasersnijmachines

Wij beschikken over een TRUMPF TruLaser 5030 fiber 10kW. Met deze machine lasersnijden wij plaatwerk van verschillend formaat en dikte. De vormen die u nodig heeft, hebben een mooie snijrand en zijn tot in detail uitgesneden. Plaatbewerkingen die kunnen volgen op lasersnijden zijn kanten, knippen of boren en ook deze bewerkingen voeren wij uit.

Onze mogelijkheden:

  • Maximale plaatdikte staal: 30 mm
  • Maximale plaatdikte RVS: 40 mm
  • Maximale plaatdikte aluminium: 30 mm
  • Maximale plaatdikte koper: 16 mm
  • Maximale plaatdikte messing: 12 mm
  • Maximale plaatafmeting van 3000 x 1500 mm

Bekijk ons uitgebreide machinepark voor meer specificaties van metaalbewerking lasersnijden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lasersnijden van uw plaatwerk of weet u niet zeker of de vorm die u nodig heeft met laser gesneden kan worden? Wij bekijken en bespreken graag de oplossing voor uw metaal.